AK Partili Hanimlar Kadinlar Gününde Biraraya Geldi

8 Mart Dünya Kadinlar Günü dolayisiyla AK Parti Karaman Il Kadin Kollari çesitli organizasyonlar yapti.

 AK Partili Hanimlar Kadinlar Gününde Biraraya Geldi

Kale Restoranda yapilan toplantiya; AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, AK Parti Il Kadin Kollari Baskani Ümit Gülin Göksoy, AK Parti Il Kadin Kollari, Mahalle temsilcileri ve Mahalle teskilatlari katildi.

AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, “AK Parti’nin kuruldugu yildan bu yana kadini ve gençligi merkeze alan yönetim anlayisindaki kararli durusu kadinlarimizi cesaretlendirmistir. Merkezinde insan çizgisinde hizmet olan AK Parti iktidari politikalarinda kadina pozitif ayrimcilik yaparak toplum içindeki firsat esitsizligini ortadan kaldirmayi hedeflemektedir. Türkiye’nin huzura ihtiyaç duydugu bu dönemde bunu tesis edecek en büyük dil kadinlarimizin gönül dilidir, duygusudur. Gönül dilinde rahmet ve huzur olan kadinlarimizin 8 Mart Dünya Kadinlar Gününü kutlar, saglik, mutluluk ve huzur dilerim” dedi.
Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ise  “Hayatin her alaninda fedakârligi, üretkenligi ve duyarliligi temsil eden kadinlarimiz, sonsuz sevgi ve hosgörüyle yetistirdikleri nesillerle de gelecegimizin sekillendirilmesinde en önemli katkiyi saglamaktadirlar. Dünya kadinlar gününü kutlarken bu özel günün tüm kadinlarin toplumda hak ettigi yere gelmesini temenni ediyorum” diye konustu.
AK Parti Kadin Kollari Baskani Ümit Gülin Göksoy’da, “Basbakanimiz kadinlari ‘farklilik ve güzellik’ yaratmalari için siyasete davet etmistir. Kadinlar siyasete girdikçe siyasetin güzellesecegine inanilmistir. Kadinlarimizin titizligi ve annelikten kaynaklanan sabirli ve vakur tavirlari siyasete çok zengin bir boyut kazandiracaktir. Bizde AK Kadinlar olarak 8 Mart Dünya Kadinlar Gününü kutluyoruz” dedi.
8 Mart Dünya Kadinlar Günü dolayisiyla AK Parti Il Kadin Kollari Baskani ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyaretler yaparak öglene kadar karanfil dagitti. Kale Restaurant’ta saat 13.00’de Kanser Erken Teshis, Tarama ve Egitim Merkezi araciligiyla meme kanseri ile ilgili Doç. Dr. Ahmet Aslan konusma yapti. Konferansin hemen ardindan 14.30- 17.00 arasi Kale Dügün Salonunda Karamanimizin degerli kadinlari için eglence programi yapildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284