Aksoy`a Veda Yemegi Verildi

Bakanlik tarafindan Kastamonu Il Milli Egitim Müdürlügü’ne atamasi çikan Bekir Aksoy’un onuruna Ögretmenevi’nde bir veda yemegi verildi.

Aksoy`a Veda Yemegi Verildi
Yemege Vali Murat Koca, Garnizon Komutani Jandarma Albay Selçuk Boz, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, kurum müdürleri ile Milli Egitim Müdürlügü Müdür Yardimcilari ve Sube Müdürleri katildi.
Gecede bir konusma yapan Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, her ayriligin aslinda bir veda olmadigini belirterek kisa sürede olsa Karaman’da görev yapmaktan mutluluk duydugunu ifade ederek, “Bir yillik süre zarfinda 13 yeni projeye imza attik. Burada basta Valimiz olmak üzere siz degerli kurum müdürü arkadaslarimizin da destegi ile bu projeleri hayata geçirdik. Karaman'da çok güzel bir söz ögrendim "Kapimiz Açiktir Girene, Lokmamiz Helaldir Yiyene" ben Kastamonu ilinde de bir kapiniz oldugunu unutmamanizi istiyor çalisma süremiz içinde sahsima ve kurumuma vermis oldugunuz desteklerden dolayi basta Valimiz Murat Koca olmak üzere hepinize tesekkür ediyorum” dedi.
Vali Koca ise gecede yaptigi konusmasinda “Bu bir bayrak yarisidir. Hepimiz ülkemizin degisik illerinde görev aliyoruz. Asil olan görev askidir, gittigimiz yerlerde hos bir seda birakabilmektir. Ilimizde gösterdiginiz basarili çalismalariniza yeni görev yerinizde de devam edeceginizi ümit ediyorum. Çalismalarinizdan dolayi tesekkür ediyor, basarilarinizin devamini diliyorum” dedi.
Konusmalarin ardindan Vali Koca, basarili çalismalarindan dolayi Bekir Aksoy'a plaket verdi. Il Milli Egitim Müdürlügü adina plaketi ise Garnizon Komutani Jandarma Albay  Selçuk BOZ verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284