Akülü Araç Kullanan Engellilere Trafik Egitimi

Karaman Emniyet Müdürlügü tarafindan akülü araç kullanan engellilere trafik egitimi verildi.

Akülü Araç Kullanan Engellilere Trafik Egitimi

Emniyet Müdürlügü karsisinda bulunan trafik egitim parkinda verilen egitimi Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ile Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Hasan Erkan’da takip etti.
Verilen egitimle ilgili bir açiklama yapan Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez,‘’Hollanda’da yasayan hayirsever gurbetçilerin Karaman’da bulunan engelli vatandaslarimiza temin etmis olduklari ve bu olaya öncülük eden Karaman Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügümüzün çok özverili çalismalari neticesinde ihtiyaç sahibi olan kardeslerimize araç temin edildi. Bu kardeslerimizin önlerinde engel varken ikinci bir sikinti ile karsilasmamalari adina trafikte nasil hareket etmeleri gerektigi, araçlarini saglikli kullanma noktasinda Karaman Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Sube Müdürlügünce egitim verecegiz. Arkadaslarimizin ihtiyaç duydugu her konuda egitim verecegiz ve burada da uygulamali olarak bunun gösterimi tam bir tavir haline gelene kadar bu egitimlerimiz devam edecektir. Herhangi bir kardesimiz benim hala ihtiyacim var diyorsa o ihtiyaçlar tamamen giderilene kadar bu egitimlerimiz devam edecektir. Ayrica Sosyal sorumluluk çerçevesi içerisinde de bu kardeslerimizin evlerinde veya araçlarini nereye park edeceklerse oradaki eksiklikleri de gidermistik. Ikinci periyotla dagitilan araç sahiplerinin de eksiklikleri olduklarini bu gün gördük. O konuda da gerekli talimatlar verilerek hem hayirsever vatandaslar hem de bizler hem garaj konusunda hem de rampa konusunda elimizden geleni yapacagiz. Emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum dedi.
Araç dagitimini ve organizasyonu üstlenen Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Hasan Erkan’da ‘’ Yaklasik 10 – 15 gün önce Hollanda’da yasayan Karamanli hayirsever vatandaslarimiz bizlere bu araçlari getirerek teslim ettiler. Bu araçlarinin dagitimini yaparak bu kardeslerimizin araçla daha önce tanismadigi için Emniyet Müdürümüzden egitim sözünü almistik. Guruplar halinde bu gün bu egitimi burada baslattik. Ikinci bir engelle karsilasmamalari için bu egitim sartti bunu da bu vesile ile burada gerçeklestiriyoruz. Bizleri yalniz birakmayan herkese çok tesekkür ediyorum dedi.
Daha sonra trafik polisleri tarafindan engelli vatandaslara uygulamali olarak trafik egitimi verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284