Alacakların Yeniden Yapılandırılması Konulu Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Karaman Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Konferans salonunda, Alo 170 çağrı merkezi ile Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü çalışanlarına yönelik olarak “6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasıyla ilgili bilgilendirme toplantısı” düzenlendi.

Alacakların Yeniden Yapılandırılması Konulu Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Tayfun Tecer yapmış olduğu açılış konuşmasında, “6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanunun 19.08.2016 tarihi ile yürürlüğe girdiğini belirterek” konu hakkında kısaca bilgi verdi.
Daha sonra İşverenler Daire Başkanlığı’ndan Şube Müdürü Zeyyad Şahin ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Emre Solak tarafından verilen eğitimde “30.06.2016 tarihine kadar tahakkuk ettiği halde ödenmemiş olan sigorta primi, işsizlik sigortası primi, sosyal güvenlik destek primi, genel sağlık sigortası primi, isteğe bağlı sigorta ve topluluk sigortası primi, emeklilik keseneği ve kurum karşılığı primi, idari para cezaları, inşaat ve ihale konulu işlerle ilgili yapılan asgari işçiliklerin yapılandırma kapsamına girdiği” belirtildi.
Katılımcıların, eğitimcilere çeşitli sorular yöneltmesi ve eğitimciler tarafından soruların cevaplanmasının ardından eğitim son buldu.


 

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2016, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284