Alanya Ve Karaman Arasında Bağlantı Sağlandı

Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya ve Gazipaşa’da gerçekleştirdiği yayla yolu çalışmaları kapsamında Alanya ve Karaman arasında bağlantı sağlandı.

Alanya Ve Karaman Arasında Bağlantı Sağlandı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal alan ekipleri, Alanya’nın Tırılar, Kocaoğlanlı, Özvadi, İmamlı, Uğrak, Büyükpınar, Yeşilöz ve Hocalar mahallelerinin yayla yolları ile Gazipaşa’nın Karalar bölgesindeki yayla yollarını modernize etmek için çalışmalara başladı. Toplam 25 kilometrelik yolda geçtiğimiz günlerde tamamlanan hazırlık çalışmalarının ardından, asfaltlamaya geçildi.
Akdemir ve Güney, yayla sakinleriyle bir araya geldi
Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, mahalle muhtarlarıyla birlikte çalışmaların devam ettiği bölgede incelemelerde bulundu. Akdemir ve Güney, yayla sakinleriyle bir araya geldi. Kırsal alan sorumlusu Arif Yeni çalışmaların son durumu ve mahiyeti hakkında bilgi verdi. Yapılan çalışmadan son derece memnun olan mahalle muhtarları, “Alanya’nın 8 mahallesi ve Gazipaşa’nın 5 mahallesinin yayla yolunda yapılan çalışma bölgemiz için son derece önemli. Sadece mahalle sakinleri değil, yerli ve yabancı turistlerin de güzergâhı olan bu yol Karaman’dan bölgeye gelmek isteyenlere büyük kolaylık sağlayacak” dedi.
“Alanya ile Karaman ilini de bir birine bağlıyor”
Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney de “Büyükşehir Yasası’nın faydalarını bu çalışmalar çok daha iyi gösteriyor. Antalya’ya tam 225 kilometre uzaktaki bir yere hizmet getirebiliyoruz. Alanya’nın 8 mahallesi ile Gazipaşa’nın 5 mahallesinin yaylalarını birbirine bağlayan bu yol aynı zamanda Alanya ile Karaman ilini de bir birine bağlıyor. Alt yapısını kısa sürede bitirdik ve asfalt çalışmalarına başladık” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2016, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284