Ali Kantürk Karaman ISGEM Genel Müdürlügüne Atandi

Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösterecek olan ve kisa adi ISGEM olan Karaman Is Gelistirme Merkezi A.S. Genel Müdürlügü`ne Belediye Eski Baskani Ali Kantürk getirildi.

Ali Kantürk Karaman ISGEM Genel Müdürlügüne Atandi

Üniversiteyi bitirdikten sonra Karaman Organize Sanayi Bölgesi'nde çalisma hayatina isçi olarak baslayan ve birçok pozisyonda görev yaptiktan sonra Muhasebe Müdürü, Genel Koordinatör ve Genel Müdür olarak uzun süre üst düzey yöneticilik yapan ve 2004-2009 yillari arasinda da Karaman Il Belediye Baskanligi'nin yani sira Karaman Organize Sanayi Bölgesi Mütesebbis ve Yönetim Kurulu Baskanligi görevlerinde bulunan Ali Kantürk'ün, Karaman ISGEM Genel Müdürlügü'ne getirilmesi sanayicilerde ve kamuoyunda büyük memnuniyet yaratti.
Kendisine telefonda ulastigimiz Ali Kantürk; "Bir isçi çocugu, bir Karaman evladi, bir Karaman Sevdalisi olarak söylüyorum; makamlar ve mevkiler gelir geçer. Önemli olan yaptiginiz islerden sonra insanliga yararli olabilmek ve geride hos sedalar birakmaktir. Çalisma hayatimizda da, siyasi hayatimizda da siarimiz ve felsefemiz hep bu olmustur. Sag olsunlar sanayicilerimiz, OSB ve ISGEM yöneticilerimiz bizi böyle bir göreve layik görmüsler. Ben kendilerine çok tesekkür ediyorum. Özetle söylemek gerekirse; Türkiye'de ve Karaman'da is ve çalisma hayatinda henüz yeni bir kavram sayilan ve yeni bir is kurma modeli olan, yeni girisimcilerin is kurmalarini destekleyen, gelecekte bu girisimcilerin sektörlerinde büyük ölçekli firmalar olabilmesi için onlara birçok konuda lojistik destek saglayacak olan Karaman ISGEM 'in kurulus amacina uygun faaliyet gösterebilmesi için ben de tüm tecrübelerime dayanarak elimden gelen azami gayreti gösterecegim. 1 Aralik 2014 itibariyle ISGEM A.S. Yönetim Kurulu tarafindan bu göreve resmen atandim. Karaman ISGEM'in bir an önce faaliyete geçebilmesi için ilgili kisi ve kurumlarla çok yogun bir diyalog ve çalisma içerisindeyiz. Karaman ISGEM'in kurulmasinda bugüne kadar emegi geçen herkese ayri ayri tesekkür ediyorum. Bir Karaman sevdalisi olarak; statüm, pozisyonum ve bana verilen görev ne olursa olsun Karaman için, ülkem için, insanlik için büyük bir azim ve heyecanla çalismaya ve hizmet etmeye devam edecegim. Önümüzdeki günlerde ISGEM ile ilgili gelismeler konusunda siz degerli basin mensuplarimiza ve sizler araciligiyla kamuoyuna daha ayrintili bilgiler verecegim" dedi.
Biz de KGRT kurulusu olarak aldigi her görevi büyük bir heyecan duyarak ve basariyla yerine getiren Karamanimizin evladi Ali KANTÜRK'e yeni görevinin hayirli olmasini ve basarilarinin devamini diliyoruz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284