Alparslan Türkeş Bulvarı Tamamlanıyor

Karaman Belediyesi tarafından, şehrin en önemli ulaşım güzergâhlarından birisi olan Alparslan Türkeş Bulvarı'nda başlatılan çalışmalarda sona gelindi. Alt yapısı tamamlanan bulvar üzerinde sıcak asfalt serimine başlandı.

Alparslan Türkeş Bulvarı Tamamlanıyor

Valilik kavşağından Sanayi Kavşağına kadar uzanan yaklaşık 2.5 km uzunluğundaki Alparslan Türkeş Bulvarı'nda başlatılan yenileme ve düzenleme çalışmaları kapsamında, bulvar üzerinde bulunan mevcut alt yapı tamamen yenilendi. Yağmur suyu hatları döşendi. Tüm bu çalışmaların yanı sıra, MEDAŞ, Türk Telekom ve Türksat hatlarının deplase işlerini gerçekleştirdi.
Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bulvar üzerinde eski yıpranmış vaziyetteki kaldırımlar genişletildi ve daha estetik bir hale getirildi. Modern aydınlatma sistemlerinin yerleştirilerek devreye alındığı bulvarda artık sona gelindi.
Ulaşımın kontrollü olarak sağlandığı bulvar üzerinde başlatılan sıcak asfalt seriminin tamamlanmasının ardından yol tamamen trafiğe açılacak. Çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şöyle konuştu: "Alparslan Türkeş bulvarı üzerinde bir süredir devam eden yol genişletme, yenileme ve düzenleme çalışmalarında çok şükür sona geldik. Baktığımız zaman şehrin en önemli güzergâhı olan bu bulvar son derece estetik ve modern bir hale geliyor. Asfalt çalışmalarının hemen ardından yol trafiğe açılacak. Son olarak gerçekleştirecek olduğumuz peyzaj düzenlemeleri ile Alparslan Türkeş Bulvarı, daha modern, daha güzel ve daha sağlam bir yapıya kavuşacak. Karamanımıza hayırlı olsun"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284