Altin Kulaçlardan Kisacik’a Anlamli Ziyaret

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Mersin’de düzenlenen Bedensel Engeliler Türkiye Yüzme Sampiyonasi ve Milli Takim seçmelerinde basarili olan Neslihan Kiliçoglu’nu ve Salim Imren’i ödüllendirdi.

 Altin Kulaçlardan Kisacik’a Anlamli Ziyaret

27-28 Aralik 2014 tarihleri arasinda Mersin ilinde yapilan Türkiye Bedensel Engelliler Türkiye Sampiyonasi ve Milli Takim seçmelerine 33 kulüpten 49 bayan, 68 erkek sporcu olmak üzere toplam 117 sporcunun katildigi sampiyonda Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporculari Neslihan Kiliçoglu 8-10 yas kategorisinde;100 metre sirt Türkiye Sampiyonu, 100 metre kurbagalama Türkiye Sampiyonu,50 metre serbest Türkiye üçüncüsü, Salim Imren 11-14 yas kategorisinde, 100 metre kurbagalama Türkiye Sampiyonu, 100 metre serbest Türkiye üçüncüsü, 100 metre sirt Türkiye üçüncüsü, 50 metre serbest Türkiye üçüncülügünü elde etti.

Mersin ilinde düzenlenen Bedensel Engelliler Türkiye Sampiyonasinda dereceye giren ve Milli Takima seçilerek büyük bir basari elde eden sporcular Neslihan Kiliçoglu ve Salim Imren, sporcu velileri ve yüzme antrenörleri Aziz Hopyar, Yasemin Mortas ve Merve Çelik’i makaminda kabul eden il müdürü Kisacik, Mersin’de düzenlenen sampiyonada rakiplerini geçerek üstün basari gösteren sporculari ve antrenörleri gösterdikleri bu büyük basaridan dolayi tebrik ederek çesitli hediyelerle ödüllendirdi.
Il Müdürü Kisacik, Mersin ilinde düzenlenen sampiyonada alinan basarinin Karaman adina gurur verici oldugunu ifade ederek, bu tür basarilarin Türkçe’nin baskenti Karaman’in tanitimina büyük katki saglayacagini belirtti. Kisacik, bu tür sportif organizasyonlarda bedensel engelli sporculara kendilerine imkân taninip firsat verildiginde ne kadar büyük isler basardiklarini vurgulayarak, Karaman’i en iyi sekilde temsil eden sporculari, sporcu velilerini ve antrenörleri tebrik ederek basarilarinin devamini diledi. (Spor Servisi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284