Amatör Spor Haftasi Etkinlikleri Basliyor

Ilimizde 30 Eylül-6 Ekim tarihleri arasinda kutlanacak olan Amatör Spor Haftasi etkinlikleri 30 Eylül Pazartesi günü basliyor.

Amatör Spor Haftasi Etkinlikleri  Basliyor

 
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügümüz tarafindan yapilan açiklamada “Halkin düzenli fiziksel aktivite aliskanligina özendirilmesi, yetenek taramasi yapilarak spora yönlendirilmis çocuk ve gençlerin, bagli olduklari kulüplerin ve basarili sporcularin halka tanitilmasi, yeni bireylerin spora kazandirilmasi, amatör spor branslarina gerekli destegin verilmesine iliskin sosyal sorumluluk duygusunun olusturulmasi yoluyla kisi ve kurumlarin sponsorluk yapmaya tesvik edilerek, spora katilimin üst seviyede saglanmasi, spor bilincinin olusturulmasi amaci ile 30 Eylül-6 Ekim tarihlerinde Karaman ilinde çesitli etkinlikler düzenlenecektir” dendi.
Etkinlikler kapsaminda 30 eylül Pazartesi günü saat 14.30’da Cumhuriyet Parkindan baslayacak ve Kemal Kaynas Stadyumunda sona erecek olan bir yürüyüs gerçeklestirilecek. Saat 15.00’de ise Kazim Karabekir Spor Salonunda açilis programi yapilacak.
1 Ekim Sali günüyse Kazimkarabekir Spor Salonunda saat 17.30’da Masa tenisi, 2 Ekim Çarsamba günü Yunus Emre Spor Salonunda saat 15.30’da Badminton, 3 Ekim Persembe günü saat 16.00’da Kemal Kaynas Stadyumunda atletizm yarismalari yapilacak. Bu yarismalarda dereceye girenlere ödülleri ise 4 Ekim Cuma günü saat 16.00’da Polisevi’nde düzenlenecek törenle verilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284