Anadolu Imam Hatip Egilmez Köyünde

“Omuzlarimizdaki mukaddes emanetin farkindayiz” sloganiyla toplumsal faaliyetlerine devam eden Karaman Anadolu Imam Hatip Lisesi Mesleki Tatbikat Kulübü, 2014-2015 Egitim Ögretim Yili faaliyet programi kapsaminda Egilmez Köyü’nde Cuma programi icra etti.

 Anadolu Imam Hatip Egilmez Köyünde

Iki haftada bir Cuma günleri icra edilen program kapsaminda vaaz veren, Kur’an okuyan, mevlid-i serif ve siirler okuyan ögrenciler ayrica ilahiler de seslendirerek Egilmez halkinin takdirini kazandi. Cuma namazini da kildiran ögrencilerin faaliyetiyle ilgili bilgi veren Karaman Anadolu Imam Hatip Lisesi Okul Müdürü Mehmet Yalvaç “Biz omuzlarimizdaki mukaddes emanetin farkindayiz ve bu aziz topraklar, bu samimi gençlerimiz gayret ve emekleriyle ihya olacaktir.”dedi. “Sahip oldugumuz zaman ve tüm imkânlari Hz. Allah’in bir lütfu, bir ikrami bilerek çalisiyoruz”diyen Okul Müdürü Mehmet Yalvaç açiklamasinda su ifadelere yer verdi: “Bugün de gördük ki bu gençlerin her biri bu mütevekkil milletin sevinci ve umududur.  Iki haftada bir gerçeklestirdigimiz program kapsaminda Karaman il merkezindeki, merkeze bagli belde ve köylerimizdeki camilerimizi ziyaret ediyoruz. Amacimiz ögrencilerimiz bilgilerini aktarma imkâni bulsun, halkimizla kaynassin ve omuzlarindaki mukaddes emanetin farkina varsin… Her programdan sonra gerek ögrencilerimizin gerekse cami cemaatinin yüzlerinde bu tip etkinlerin birligimizi, dirligimizi güçlendirdigine; essiz bir huzura ve sevince vesile olduguna sahit oluyoruz.  Imam hatibe gönül veren, destek olan tüm halkimiza en samimi duygularla tesekkür ediyorum.”

Cuma namazi sonrasi cemaatle muhabbet eden ögrencilerin oldukça memnun olduklari görüldü. Program köy odasinda Egilmez köyü halkinin ögrencilere ikramiyla sona erdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284