Analig Atletizm Yarı Final Müsabakaları Karaman’da Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde 28-29 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Atletizm Yarı Final müsabakaları sona erdi.

Analig Atletizm Yarı Final Müsabakaları Karaman’da Sona Erdi

Atatürk Spor Kompleksi Süreyya Ayhan Atletizm Pisti’nde 11 takımdan 98 sporcunun yer aldığı yarışmalar çekişmeli ve renkli görüntülere sahne oldu. 2 gün devam eden yarışmalarda sporcular birinci gün 100 metre, uzun atlama, gülle atma, 1500 metre, 300 metre, yüksek atlama, üç adım atlama, 2000 metre, 300 metre ve cirit atma kategorilerine en yüksek puanı alabilmek için ter döktü. İkinci gün gerçekleştirilen yarışmalarda ise 100 metre engelli, gülle atma, 800 metre, uzun atlama, cirit atma ve 5x80 metre kategorilerinde mücadele eden sporcular müsabakaları izlemeye gelen sporseverlere atletizm dolu iki gün yaşattı.

Yarışmalar sonunda erkekler de Adana, Ankara ve Mersin takımları bir üst tura yükselirken, kızlarda bu isimler Antalya, Osmaniye ve Ankara takımları oldu.

Dereceye giren takımlara ve sporculara başarı belgesi ve madalya verilirken dereceye giremeyen sporculara katılım belgesi verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284