Ankara Karamanlilar Dernegi Yönetiminden Güzeloglu’na Ziyaret

Ankara Karamanlilar Dernegi Yönetim Kurulu üyeleri, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloglu’nu makaminda ziyaret etti.

Ankara Karamanlilar Dernegi Yönetiminden Güzeloglu’na Ziyaret
Dernek Baskani Veli Bozkir baskanliginda gerçeklestirilen ziyaret samimi bir ortamda geçti. Ziyarette konusan Veli Bozkir, “Valimizi çok seviyoruz. Karaman'da görev yaptigi süre içerisinde sivil toplum kuruluslari ile iletisim içinde olan ve bizlerin her alanda görüslerini alan Valimiz, ilimizde önemli izler birakmistir” dedi.
Bozkir, dernek çatisi altinda Türk Sanat Müzigi Korosu’nun kuruldugunu, koronun Karamanli sanatçilarin bestelerini seslendirdigini ifade ederek, “Karaman'in sanatsal bütünlügünü tanitmak amaciyla ilimizde ve Ankara’da iki konser verdik. Ilimiz kültürünü Mersinlilerle de bulusturmak adina bu kentte vermeyi planladigimiz konsere gerekli destegi verecegini söyleyen Valimize çok tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandi.
Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloglu ise Karaman’in güzel bir kent oldugunu belirterek, “Karaman'da görev yaptigim süre içerisinde önemli dostluklar edindim. Bu dostluklar bütünlügünde ve sivil toplum kuruluslari ortakliginda önemli çalismalar gerçeklestirdik. Ankara Karamanlilar Dernegi’nin tarafima yapmis oldugu ziyaretten dolayi son derece mutluyum” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284