Ankara Karamanlilar Dernegi’nden Ermenek Için Anlamli Konser

Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi, Ermenek’teki maden kazasi sonucu hayatini kaybeden hemserilerimizin aileleri için çalismalarini sürdürüyor…

 Ankara Karamanlilar Dernegi’nden Ermenek Için Anlamli Konser

Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi, 28 Ekim 2014’te meydana gelen elim kazada hayatini kaybeden maden isçilerimizin aileleri için yardim konseri düzenliyor…

Bu kapsamda, 18 Ocak Pazar günü Ankara Kocatepe Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçeklestirilecek olan konserde Dernegin Türk Sanat Müzigi Korosu sahneye çikacak. Dernegin her sene düzenledigi Türk Sanat Müzigi konserinde notalar bu kez Ermenek için yükselecek.
Dernek Baskani Veli Bozkir, konuyla ilgili yaptigi açiklamada, “Ne yazik ki Ermenek’te hepimizi hüzünlendiren, aciya bogan bir hadise yasadik. Biz, kazada vefat eden hemserimizin ailelerini, onlarin emaneti olarak görüyoruz. Bu dogrultuda, ailelerin magduriyetini giderebilmek, acilarina bir nebze olsun merhem olabilmek adina yardim konseri düzenlemeye karar verdik. Devlet büyüklerimizin ve degerli hemserilerimizin bu anlamli konsere katilimlari ile destek olacaklarina inanmaktayim” dedi.
18 Ocak Pazar günü saat 19:00‘da baslayacak olan konserden elde edilecek gelir, Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi tarafindan magdur ailelerin yararina bagislanacak. (Haber Merkezi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284