Ankara’daki Ögrenciler KARYAD’da Biraraya Geldi

Ankara’da bulunan üniversitelerde ögrenim gören Karamanli ögrenciler Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi’nde düzenlenen ögrenci toplantisinda bir araya geldiler.

 Ankara’daki Ögrenciler KARYAD’da Biraraya Geldi

 

Konuyla ilgili olarak KARYAD Baskani Veli Bozkir yaptigi açiklamada, “Üniversite egitimlerini Ankara’da sürdüren, basarilariyla gurur duydugumuz Karamanli ögrencilerimizle 17 Mayis Pazar günü Dernegimizde bir araya geldik. Sene basindan bu güne kadar katilimin artarak sürmesi aylik toplantilarda birçok yönüyle düsüncelerimizin, hayallerimizin paylasimi, ögrencilerimizin dernegimize olan ilgilerinin artmasi, aylik toplantilara okul ve yurt arkadaslarini da getirmeleri bizleri mutlu etmektedir. Toplantida ögrencilere hitaben yaptigim konusmada gençlerimize Karaman’a sahip çikmalari, sehrin kültürel ve sosyal yasaminda etkin olmalari yönünde bazi önerilerde bulundu ve yeni dönemde Karamanda lise son sinifta okuyan ögrencilerin Ankara’daki üniversiteleri görmeleri için belirli araliklarla gezi düzenlenmesi ve Ankara Karamanli Ögrenciler Birligi’nin bu organizasyona hazirlanmasini talep ettim” dedi.
Toplanti ögrencilerin hazirladigi yöresel lezzetimiz Batirik keyifle yenirken sohbete devam edildi ve ardindan ögrenci burslari dagitildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284