Ankaramander 20. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 20. olağan genel kurulu geçtiğimiz Pazar günü Dernek Genel Merkezinde yapıldı.

Ankaramander 20. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Yoklama ve açılış sonrası Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kahraman silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu.

Verilen önerge doğrultusunda Divan başkanlığına Dernek eski başkanlarından Cevdet Gökyer, divan üyeliklerine Gümrük Müsteşarlığı Daire Başkanı Adnan Akgöz ve Mali Müşavir Mehmet Gürel seçildiler.

Dernek Başkanı Veli Bozkır faaliyet raporunu, Denetim Kurulu üyesi Mehmet Gürel denetim raporunu okuyarak üyelerin görüşlerine sundular. Her iki rapor üyeler tarafından oybirliğiyle ibra edildi.

Gündem gereği, Vakıf kurulması ve kurulacak vakfa derneğin malvarlığının devredilmesi için yönetim kuruluna yetki verildi.

Yapılan seçimler sonunda Dernek başkanlığına Veli Bozkır yeniden seçilirken, Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Feridun Erdoğdu, Dr. Ali Güler, İlhan Hatipoğlu, İhsan Duru, Ahmet Tek, Ayhan Akgöz getirilirken, Denetim Kurulu üyeliklerine de Atalay Tarhan, Didem Genç ve Mehmet Gürel seçildi.

Dilek ve temenniler bölümünde ise Dernek eski başkanlarından eski Ulaştırma Müsteşarı Mükrem Erkin ve Karaman eski Belediye Başkanlarından Özcan Genç söz alarak başarılı çalışmalarından dolayı Yönetim Kurulunu kutladılar ve yeni yönetime başarılar dilediler.

Toplantı sonrası hanımlar tarafından yapılan batırık konuklara ikram edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284