ANKARAMANDER’den Hemşerimiz Kıratlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Kısa adı ANKARAMANDER olan Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve Ankara’da önemli konumlarda görev yapan üst düzey yöneticilerle Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı görevine getirilen Metin Kıratlı’yı makamında ziyaret etti.

ANKARAMANDER’den Hemşerimiz Kıratlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

12 Eylül 2018 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyarete; Dernek Başkanı Veli Bozkır, Başkan Yardımcısı M. Feridun Erdoğdu, Yönetim Kurulu Üyesi MHP MYK Üyesi Dr. Ali Güler, Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, İstinaf Mahkemeleri Bölge Başkanı Esat Toklu, Cumhurbaşkanlığı Kabine Genel Sekreteri Osman Sağlam, Diyanet İşleri Başkanlığı Rehberlik ve Denetim Genel Müdürü Hasan Ali Yıldız, Orman Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Akıncıoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim İzleme Daire Başkanı H. Ali Okur, Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza Daire Başkanı Adnan Akgöz, Devlet Demir Yolları Taşımacılık Daire Başkan Yardımcısı Naci Özçelik, Tarım Orman Bakanlığı İç Denetim Birimi Başkanı Adem Aksoy, Dernek Eski Başkanı Milli Eğitim Bakanlığı bürokratlarından Cevdet Gökyer katıldı.
Konuya yönelik olarak ANKARAMANDER Başkanı Veli Bozkır yaptığı açıklamada “Karaman ile ilgili anıların tazelendiği ve çok samimi geçen ziyaret sırasında hemşerimiz Sayın Kıratlı’ya Karaman – Konya hızlı tren hattı, Karaman çevre yolu, Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre’yi anma etkinlikleri, Karaman Kemal Kaynaş stadının yerinin ileride nasıl değerlendirileceği, Karaman hava alanı projesi ve birçok konu hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Dernek yönetimi olarak hemşerilerimize ve Karamanımıza daha çok ve daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Derneği Karaman Eğitim, Kültür, Tanıtma Vakfı ismiyle (KAREV) bir vakfa dönüştürme projemizden bahsettik ve kendisinden bu konuda yardımlarını beklediğimizi ifade ettik. Şimdiye kadar öğrenci bursları, dernek binası alımı gibi pek çok konuda derneğe katkı sağlayan Sayın Kıratlı ise kendisinin bu ziyaretten çok memnun olduğunu, bir STK olarak derneğimizin örnek çalışmalara imza attığını, bu çalışmalardan dolayı dernekle gurur duyduklarını ve kurulma çalışmalarında sona gelinen vakfın mütevelli heyetinde yer almaktan gurur duyacağını” ifade etmiştir. Ziyaretimizde bizlerle beraber olan hemşerilerimize ve makamında bizleri konuk eden Kıratlı’ya teşekkürlerimizi ileriz” dedi. 
Ziyarette ANKARAMANDER Başkanı Veli Bozkır tarafından hemşerimiz Metin Kıratlı’ya Karamanoğlu Mehmet Bey ve Türk Dili Fermanı heykeli takdim edildi. 


 

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2018, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284