ANKARAMANDER’den Türk’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara’nın en büyük şirketlerinden biri olan Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ANFA Genel Müdürlüğü’ne atanan hemşerimiz Erdal Türk’ü ziyaret etti.

ANKARAMANDER’den Türk’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Veli Bozkır, Başkan Yardımcısı Mahmut Feridun Erdoğdu, Muhasip Üye Ayhan Akgöz ve üyelerden İlhan Hatipoğlu geçtiğimiz günlerde ANFA Genel Müdürü olarak atanan Şehir ve Bölge Plancısı Erdal Türk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ankara’nın en güzel parklarından biri ve fuar merkezi olarak da kullanılan Altınpark’taki ANFA Genel Müdürlüğü binasındaki ziyarette, Erdal Türk, dernek yönetimine arabaşı gecesi düzenlenmesi teklifinde bulundu. Ziyarette Altınpark’taki sosyal tesislerde düzenlenmesi planlanan arabaşı gecesi için gün belirlenmesi kararlaştırıldı.
Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Veli Bozkır, Karamanlı bir hemşerimizin çok önemli bir görevi üstlenmesinden mutluluk duyduklarını söyledi. Erdal Türk de, derneğe her türlü katkıyı vereceğini ifade ederek KAREV’in kuruluşundan onur duyduğunu, emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirtti.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284