Antalya Karamanlilar Dernegi Ögretmenler Gününü Kutladi

24 Kasim ögretmenler günü nedeniyle Antalya Karamanlilar Dernegi tarafindan bir etkinlik düzenlendi.

Antalya Karamanlilar Dernegi Ögretmenler Gününü Kutladi

Etkinlikte Bakkallar ve Bayiler Odasi Baskani Bayram Uysal tarafindan temin edilen malzemelerle yapilan batirigin, köpük helva, tahin helvasi, küncülü helva ve çemen'in ikram edildi. Etkinlige 15'i ögretmen olmak üzere yaklasik 95 kisi katildi.
Dernek Baskani Orhan Yüksel'in Antalya Makina Teknisyen Okulundan ögretmeni olan Melih Uyar'in da aralarinda bulundugu ögretmenler duygularini dile getirerek davet ve kutlama için dernege tesekkür etti.
Kutlama da söz alarak Dernegin son bir aylik çalismasini özetleyen Orhan Yüksel, kurulan hizmet komisyonlari hakkinda bilgiler vererek, hizmet etmek isteyen hemserilerimizin komisyonlarda görev almalarini isteyerek, Antalya Büyük sehir belediyesince ismine düzenlenen plaketi önceki baskan Vedat Öksüz'e vererek kurulustaki katkilari için tesekkür etti.
Baskan Yüksel, dernegin ilke ve prensiplerini özetlerken; tüm siyasi partilere esit mesafede olacaklarini, her partinin de destegini almaya çalisacaklarini ancak, Atatürk ilke ve devrimlerinden asla ödün vermeyeceklerini, bölen degil birlestiren tarafta yer alarak Türkiye Cumhuriyetine sonsuza dek sahip çikacaklarini belirtti. Konusmasi uzun süre alkislanan Yüksel katilanlara tekrar tesekkür ederek benzeri etkinlikleri sikça yaparak hemserilerini davet edeceklerini belirtti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284