Antalya Karamanlilar Dernegi’nin Konferansina Ilgi Yogundu

Antalya Karamanlilar Dernegi tarafindan hafta sonunda düzenlenen “Karamanli Ortodoks Türkler ve Mübadele” konulu konferans katilimcilari memnun etti.

Antalya Karamanlilar Dernegi’nin Konferansina Ilgi Yogundu

Konuyla ilgili olarak açiklamada bulunan Dernek Baskani Orhan Yüksel, “Dernegimizin kültürel etkinlikleri kapsaminda Dernegimizin mütevazi kosullarinda gerçeklestirilen " Karamanli Ortodoks Türkler Ve Mübadele" konulu konferansimiz katilimcilari mutlu etti. Karaman ve Karamanlilar hakkinda bilinmeyen çok sey ögrendiklerini beyan eden katilimcilar benzer konferanslarin devamini istediler. Konferans baslangicinda, Beylik yillarindan günümüze kadar Karaman ve Karamanlilar için çalismalar yapmis ve ebediyete intikal etmis tüm hemserilerimizin ruhlari için bir dakikalik saygi durusunun ardindan; dernek çalismalari ile ilgili açiklamalarda bulunan Baskan Orhan YÜKSEL; Hemsehrilerimizin katilim ve destekleri oraninda basarili olmak için çok çalisacaklarini, gelecek yilin ilk ayinda da Antalya Büyük Sehir Belediyesi ile birlikte AKM ( Cam Piramit) de konferans düzenlemek için çalismalar yürüttüklerini, 25 Ocak 2014 cumartesi günü de Dernegimizde Kazim Karabekir Pasa'yi anma etkinligi düzenlenecegini belirterek katilimcilara tesekkür etti.
Konferans sonunda sepit ekmek üzerine dökülen pilavi ayran esliginde paylasan katilimcilar memnuniyetlerini belirterek dagildilar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284