Antalya Karamanlilar Görev Bölümü Yapti

27 Ekim Pazar günü 1. Olagan Genel Kurulunu yapan Antalya Karamanlilar Dernegi`nin Orhan Yüksel baskanliginda olusan yeni Yönetim Kurulu görev bölümü yapti.

Antalya Karamanlilar Görev Bölümü Yapti

Yapilan görev bölümü sonunda Dernek Baskan Yardimciligina Emrah Kivanç Misirlioglu, Saymanliga Nail Ugur Erdogdu, Sekreterlige Fatma Erdogdu seçildi.
Yedi üyeden olusan; Atay Uysal, Hüseyin Ayhan ve Ihsan Yesildal'in kurul üyesi olarak görev yapacagi Yönetim Kurulunda, her üye farkli bir "Hizmet Komisyonu" nun yürütme sorumlulugunu üstlenecek.
Görev bölümünün ardindan, hazirlamis oldugu taslak çalisma programi ve hedeflerini kurul üyeleriyle paylasan Baskan Orhan Yüksel, her hafta yönetim toplantisi yapilacagini, gelecek toplantilarda Hizmet Komisyonlari olusturularak çalismalara hiz verilecegini belirtti.
Baskan Yüksel Dernekle iliskiye geçmek isteyen Karamanlilarin ve Karaman’i seven dostlarinin www.antalyakaramandernegi.com web sitesinden, [email protected] mail adresinden ve 0532 325 76 54 nolu telefondan dernege ulasabilecegini özellikle telefonlarini dernege ulastiran hemsehrilere SMS yoluyla sürekli bilgi akisi saglanacagini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284