Antalya’da Batirik Ikram Edecekler

Muratpasa Belediyesi tarafindan `7 Renk Kültür Festivali` basladi. 26 Temmuz-10 Agustos günlerinde gerçeklestirilecek olan ve Türkiye’nin 7 bölgesini bulusturacak “7 Renk Kültür Festivali’ne ilimizde katiliyor.

Antalya’da Batirik Ikram Edecekler

'7 Renk Kültür Festivali'nde Antalya’da bulunan 46 hemsehri dernegi, 18 sivil toplum kurulusu ve 6 engelli dernegi temsilcileri bir araya gelecek. Etkinlik kapsaminda gerçeklestirilecek iftar programinda tüm din ve mezheplerin temsilcileri ayni sofrada bulusacak.
Festivalde ilimizi temsil edecek olan Antalya Karamanlilar Dernegi Danisman Koordinatörü Orhan Yüksel yaptigi açiklamada, “Üç haftadir hazirlandigimiz 7 renk Kültür Festivalimiz bu gün saat 20.30’da Dernek temsilcilerinin, dernek flamalari ile katilarak mesale tasiyacaklari kortej yürüyüsü, havai fisek gösterileri ve Antalya Dernekler Korosunun 7 bölgemizden okuyacaklari Türkülerle basliyor. Birlikte hareket eden Karaman ve Ermenek Derneklerimiz, festival sahnesine bakista soldan üçüncü siradaki tanitim standinda, saat 21.00 den itibaren protokole ve ziyaretçilerine batirik ikram edecektir. Önerimi uygun bulan derneklerimiz festival boyunca da ziyaretçilere, Karaman ve ilçeleri sehitlerinin ruhu için sebil (ücretsiz) damacana suyu dagitacaktir. Yöremiz müzigi ve oyun havalari ile çinlayacak 4 Agustos Pazar aksami gerçeklesecek Karaman ve Konya Illeri Gecesinde de Derneklerimiz ziyaretçilerine ikinci kez batirik ikram edecektir. Karaman Ili adina çok önemsedigimiz ve bir O kadar da anlamli buldugumuz festival standimizi ziyaret edip, anlamli coskulari birlikte paylasmak için ülkemizde ki tüm Karamanlilari ve Antalya halkini Muratpasa Belediyesi bitisigindeki standimizda bekliyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284