Antalya’daki 7 Renk Kültür Festivali’nde Karaman Standina Yogun Ilgi

Antalya’nin Muratpasa Belediyesi tarafindan düzenlenen 7 Renk Kültür Festivali tüm yogunluguyla devam ediyor.

Antalya’daki 7 Renk Kültür Festivali’nde Karaman Standina Yogun Ilgi

Festivalde Karaman standi ilgi odagi olmaya devam ederken, standin ana temalari olan Karamanoglu Mehmet Bey ve Türkçe, Ulu Önder Atatürk'ün soyunun Karaman iliskileri, Yunus Emre'nin Karaman baglantisi afisler, brosürler, video ve foto slayt gösterimleriyle tanitiliyor.
Antalya Karamanlilar Dernegi Koordinatör Danisman Orhan Yüksel, “Mevlana'nin Karaman ile olan iliskilerinin Türkçe ve Ingilizce olarak afislerle öne çikarilarak sunuldugu standimizda; Karaman Koyunu cins ve özellikleri ile tanitilmakta, her Karamanliya anlami sorulan "
Karaman'in Koyunu Sonra çikar oyunu" deyiminin anlami da Türkçe ve Ingilizce olarak afislerimizden yansitilmakta ve büyük ilgi görmektedir. Dernegimize destek anlaminda standimiza ürün gönderen Bifa ve Saray Bisküvilerimiz de standimizdan ikram edilip, firmalarimizla baglantili olarak Karaman'imiz tanitilmaya çalisilmaktadir. Karadag, Taskale ve Ermenek'le birlikte Toroslardaki Karaman gün boyunca afise ediliyor. 4 Agustos Pazar aksami Karaman ve Konya Illeri olarak ortaklasa sunacagimiz, yöremizin kan kaynatan, yürek hoplatan oyun havalari ile zirve yapacagi beklenen gecemiz için hazirliklarimiz sürüyor. O aksam tüm Karamanli ve Konyali hemserilerimizi ve hareket seven Antalyalilari Festival sahnemizde bekliyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284