Antalya’daki Hemserilerini Ihmal Etmiyorlar

Antalya’da yasayan Karamanli hemserilerimiz tarafindan kurulan Karamanlilar Dernegi yönetimi üyelerini isyerlerinde ziyaret ederek önerilerini ve elestirilerini yerinde ögreniyorlar.

Antalya’daki Hemserilerini Ihmal Etmiyorlar

Geçtigimiz gün Konyaalti Kaymakami hemserimiz Ibrahim Keklik’i, Akdeniz Üniversitesi Edebiyat fakültesi Ögretim üyesi hemserimiz Prof.Dr. Mustafa Denktas'i, A.Ü. Tip Fakültesi Kres Sorumlusu dernek üyesi Süheyla Yesildal Duman'i, Karamanoglu Emlak ofisi sahibi Ibrahim Inoglu'nu ve Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü'yü makamlarinda ziyaret ederek, Karamanoglu Mehmet Bey ve Mustafa Kemal Atatürk'ün dil fermanlari ile dernek logosunun bulundugu" Ferman Panosu" nu armagan ettiler.
Dernek Baskani Orhan Yüksel, “Dernegimiz ve Karaman'imizin tanitimi açisindan yararli sonuçlar doguracagina inandigimiz ziyaretlerde, dernek çalismalarimizla ilgili elestiri ve önerileri de dinleyerek faydalanmaya çalisiyoruz. Çalisma programimizda yer aldigi sekliyle, Antalya mülki ve yerel Yöneticilerinin, hemseri ve üyelerimizin ziyaretlerine devam edecegiz. Ziyaretlerimizde yakin ilgi ve destek sözcüklerini bizimle paylasan dostlarimiza tesekkür ediyor ilgilerinin devamini bekliyoruz” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284