Antalya’dan Adaylara Mektup Var

Antalya Karamanlilar Dernegi Kentimiz ve Ülkemiz için hayati önemde gördügü 30 Mart Yerel seçimleri öncesi Il, Ilçe ve Beldelerimizde Belediye Baskan adayligi kesinlesen adaylara ve parti il Baskanliklarinin adina ayri, ayri yazilmis birer mektup göndererek Antalya’da yasayan hemsehrilerin basari dileklerini iletti.

 Antalya’dan Adaylara Mektup Var

Dernek Baskani Orhan Yüksel asagida örnegi bulunan ayni içerikteki mektubu Antalya Il ve Ilçelerinin Belediye Baskan adaylarina da göndererek Karamanlilarin basari dileklerini paylastiklarini belirterek seçim sonuçlarinin ülkemiz için hayirli olmasini diledi.

“ Sevgili Hemsehrimiz. Ülkemiz demokrasinin temel unsurlarindan olan yeni bir seçim dönemine girmistir. Seçim döneminin öncelikle Ilimizde ve ülkemizde bayram havasinda sonuçlanmasi, Hemsehrilerimiz ve Milletimiz yararina olumlu sonuçlar vermesi en büyük özlemimizdir. Bu süreçte; tüm iletisim olanaklarina ragmen, hasretini sevdamizla bastirmaya çalistigimiz Karaman’i yönetme onuruna talip oldunuz. sizi kutluyoruz.
Dünya kenti Antalya da yasayan Karamanlilari ve Karaman’i temsil etmeye çalisan Antalya Karamanlilar Dernegi olarak; siyasal ayirim gözetmeksizin, Baskan adayi olma onurunu paylasan hemsehrilerimize güvenimiz tamdir.
Karaman Il’i, Ilçeleri, belde ve köylerinde yasayan hemsehrilerini de gündeminde tutarak; Karaman Il’inin genel anlamda tanitilmasi ve kalkindirilmasi ve özellikle; Dünya turizminin merkezlerinden olan Antalya Il’inin turizm olanaklarini da devreye katarak, Karaman turizm potansiyelinin yasama geçirilmesi ve sektöre sunulmasi konusunda çalismalar yapmayi programina alan dernegimiz, öncelikle belediyelerimiz olmak üzere tüm yerel güçlerle is birligi yapacaktir.
Karamanimiza yararli olacaginiza inaniyoruz. Bu inançla sahsiniza ve partiniz üyesi hemsehrilerimize gönüllerinizce basarilar, saglik ve mutluluklar diliyoruz. Antalya da yasayan hemsehrilerimizin sevgi ve selamlarini sizlere iletiyor, Yeni yilinizi kutluyor, saygilar sunuyoruz. Yolunuz açik olsun.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284