Arazi Toplulastirma Çalismalari Devam Ediyor

Ilimize bagli Boyalitepe Köyünün 3 Eylül 2009 tarihli Resmi Gazetede yayinlanan Bakanlar Kurulu karari ile uygulama alani olarak ilan edilmesinin ardindan bu köyde arazi toplulastirma çalismalarina baslanmisti.

 Arazi Toplulastirma Çalismalari Devam Ediyor

Toplulastirma Projesi kapsaminda ihalesi yapilarak yüklenici firma tarafindan çalismalara baslanmis, arazi etütleri yapilmis, sabit tesisler tespit edilmis ve mülakat çalismalari tamamlanmis olup 1. Aski parselasyon çalismalari devam ediyor.

Geçtigimiz hafta içerisinde Boyalitepe Köyünde Il Müdür Vekili Ugur Erkan, Tarimsal Altyapi ve Arazi Degerlendirme Sube Müdür Vekili Ömer Sagkaya Bakanlik Yapi Denetim Mühendisi Ibrahim Güresci, konu uzmani sube personelleri, müteahhit firma temsilcisi, müsavir firma temsilcisi ve çiftçilerimizin katilimlariyla bilgilendirme toplantisi gerçeklestirildi.
Toplantida hak sahibi çiftçiler taleplerini birebir olarak müteahhit firma temsilcisine ve yapi denetim mühendisine iletirken iklim sartlarinin müsait olmamasina ragmen çiftçiler toplantiya yogun ilgi gösterdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284