Arçelik Ölmez Ticaret’ten Emekli Öğretmenlere Jest

İlimiz Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyetlerini sürdüren Arçelik Bayi Ölmez Ticaret, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle ilimizde Yılın Emekli öğretmenlerini unutmadı.

Arçelik Ölmez Ticaret’ten Emekli Öğretmenlere Jest

Ölmez Ticaret Arçelik Bayi’nde gerçekleştirilen törende Arçelik, tüm hayatını eğitime adamış, binlerce öğrenci yetiştirerek topluma faydalı bireyler kazandırmış ve emekli olmuş öğretmenlere “Yılın Emekli Öğretmenleri” projesiyle, Ölmez Ticaret Arçelik Bayii tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Karaman’dan seçilen emekli öğretmenlere hediyeler verdi.

Meslek geçmişlerindeki başarıları, emeklilik hayatlarında sosyal sorumluluk projelerinde yer alan ve emekliliklerinde ortaya koydukları eserler ile yılın emekli öğretmenleri seçilen Kızılay Derneği Başkanı Ali Ünlüer, Karaman Geleneksel El Sanatları Kitabı yazarı Gönül Duru Aktaş ve Sevdalı Duruş şiir kitabı yazarı Ahmet Ataseven’e Arçelik tarafından hediye verildi. Hediye takdimi sonrası program, Gönül Duru Aktaş ve Ahmet Ataseven’in kitaplarını imzalaması ve ikram ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2016, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284