Arı: Yarınki Seçimler İçin Değil, Gelecek Nesiller İçin Çalışacağız

Karaman’ın tanınmış simalarından Serkan Arı, Karaman Avcılık, Atıcılık, Amatör Balıkçılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü Derneği’ne başkanlığını açıkladı.

Arı: Yarınki Seçimler İçin Değil, Gelecek Nesiller İçin Çalışacağız

Karaman Avcılık, Atıcılık, Amatör Balıkçılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü Derneği seçime gidiyor. Mart ayında yapılacak olan seçim için Karaman’ın tanınmış simalarından Serkan Arı adaylığını açıkladı.
Kulüp tarihinin en genç başkan odayı olarak tarihe geçen Serkan Arı, Avcılar Kulübüne taze bir kan getireceğini dile getirerek, “Avcının bir doğa dostu olduğunu göstermek ve genç nesilleri avcılık ve atıcılığa yönlendirmek için aday oldum. Bu yola çıkarken ata sporumuz olan avcılığa gençlerimizi getirerek, kötü alışkanlıklarından uzak durmalarını istedim. Genç bir ekip kurarak yola koyuldum. Karaman Avcılık, Atıcılık, Amatör Balıkçılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü Derneğimize yeni bir vizyon kazandırmayı hedefliyorum. Allah’ın izniyle başkan olursam kulübümüzde birçok yenilik yapacağım. Kulüp üyelerimize sosyal faaliyetler düzenleyeceğim. Avcılar Kulübü bir tabela derneği olmaktan çıkacak. Karaman’da etkili olup tüm üyelerimizi saygın bir derneğin üyesi yapacağım. Tüm üyelerimizin bu yolda desteğini bekliyorum. Derneğimizi birlik ve beraberlikle daha yukarıya taşıyacağım” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284