Asfalt Yol Ve Kaldirim Çalismalari Bahçelievler Mahallesi’nde

Karaman Belediyesi, sehrin dört bir yaninda yol asfaltlama ve kaldirim çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Bahçelievler mahallesinde süren çalismalari yerinde inceleyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, “ Asfaltlanmamis yol, yapilmamis kaldirim kalmayacak” dedi

Asfalt Yol Ve Kaldirim Çalismalari Bahçelievler Mahallesi’nde

Karaman Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler Ikinci Organize Sanayi Yolu ve Eregli Yolu baglantisini yapan ve önemli bir yol olan 1129 nolu sokak üzerindeki yol üzerinde sicak asfalt serimi ve kaldirim çalismalari gerçeklestirdi. Çalismalari yerinde inceleyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan sunlari kaydetti; “ Düzenli bir program dâhilinde, yol ve kaldirim çalismalarimizi araliksiz devam ediyoruz. Çalismalarimizi kent merkezindeki mahallelerimizin yani sira sehir kenarinda bulunan mahallelerimizde de sürdürüyoruz. Bahçelievler Mahallemizde bulunan ve iki önemli yolun baglantisini saglayan 1129 nolu sokak üzerindeki bu yolu sicak asfaltla kapladik. Ayrica yol kenarinda kaldirim çalismasi gerçeklestirdik. Burada ikamet eden vatandaslarimizi, yogun bir sekilde kullanilan bu yolun tozundan kurtardik” dedi.
Hedefimiz 1-2 yil içerisinde asfaltlanmamis hiçbir yol birakmamak diyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan “ Mevsim sartlari elverisli oldugu süre boyunca bu çalismalarimiz devam edecektir” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284