Atik Pilleri Niçin Toplamaliyiz

Belediyemiz ve Tasinabilir Pil Üreticileri ve Ithalatçilari Dernegi (TAP) tarafindan Kemal Reis ve Istiklal Ilkögretim Okulunda düzenlenen Atik Pil Egitim Çalismalari; Kimya Yüksek Mü hendisi Savas Arna tarafindan Belediye Baskani Kâmil Ugurlu’nun Esi Hilal Ugurlu’nun katili miyla gerçeklesti.

Atik Pilleri Niçin Toplamaliyiz
Egitim Çalismasinda, Pil Nedir? Atik Pilleri Neden toplamaliyiz? Ve Ödüllü Atik Pil Toplama Yarismasi Hakkinda bilgiler verildi.
Konuyla ilgili açiklama yapan Temizlik Isleri Müdürü Recep Kiliç, “Belediye Baskanimiz Kâ mil Ugurlu’nun talimatiyla, 2007 yilinda beri karsilikli protokol ile yürüttügümüz Atik Pil Toplama çalismalarina artik hiz veriyoruz. Ambalaj Atiklari Konusunda yaptigimiz egitimler gibi Hilal Hanimin da destegi ile Atik Pil, Tehlikeli Atiklar ve Bitkisel Atik Yaglar ile ilgili farkindalik egitimlerimiz devam edecektir. Öncelikli hedef kitlemiz ilkögretim çaginda bulunan ve gelecegin büyükleri olan çocuklarimizdir. Konu ile ilgili bilgi almak isteyen hemserilerimiz çagri merkezimizden (444 25 70) ve Belediyemizden bize rahatlikla ulasabilirler.” dedi.
Atik Pil Toplama Yarismasi ilimizde geçtigimiz yil Kasim Ayinda baslatildi. Nisan Ayinda son bulacak olan yarismada, ögrenci basina en çok Atik Pil Toplayan ilk üç okula ödüller verilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284