Atiker Akademi, KMÜ’de Is Yazilimlarini Tanitti

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Gençlik Inisiyatifi ve Genç Girisimciler Ögrenci Toplulugu ile Atiker Akademi’nin ortaklasa düzenledigi toplantida is yazilimlari tanitildi.

Atiker Akademi, KMÜ’de Is Yazilimlarini Tanitti

Atiker Akademi’nin Altin Bilezik projesi kapsaminda geçtigimiz haftalarda Selçuk Üniversitesinde gerçeklestirdigi tanitim toplantisinin ikincisi Karaman’da yapildi. KMÜ Saglik Kültür ve Spor Dairesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinlige KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci, üniversite çalisanlari ve ögrenciler katildi.
Toplantinin açilis konusmasini yapan KMÜ Gençlik Inisiyatifi Ögrenci Toplulugu Baskani Fatih Ilhan, ögrenci topluluklari olarak Karaman’daki ve üniversitedeki gençlerin sosyal, kültürel, bilimsel ve kisisel gelisimlerine katki saglayacak projelere imza atmayi sürdüreceklerini ifade etti. Ilhan, ayrica Nisan ayinin son haftasinda Atiker Akademi tarafindan verilecek is yazilimlari egitiminin ögrenciler için önemli oldugunu söyledi.
Açilis konusmasinin ardindan Atiker Yazilim Satis Pazarlama Yöneticisi Burak Derin kürsüye gelerek ekonomi ve is dünyasi konusunda genel bir degerlendirme yapti. Atiker Bayi Kanal Yöneticisi Sertaç Papan ise Atiker Sirketler Grubu ve Sirket Akademisi konusunda katilimcilara bilgi verdi.
Programda son olarak Atiker Akademi’nin bir sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdigi Altin Bilezik projesi hakkinda sunumlar yapildi. Kurumsal Proje Uzmani Alper Abali ve Sistem Analisti Hülya Koçyigit’in birlikte gerçeklestirdigi proje tanitiminda ikili, ögrencilerden gelen kariyer ve is hayati ile ilgili sorulari da yanitladilar. Interaktif bir ortamda yapilan sunum esnasinda ayrica bir sürprize de yer verilerek Atiker Akademi’nin Konya Teknokent ofisinde üniversite ögrencilerine yönelik gerçeklestirdigi MS SQL Raporlama Egitimine video konferans yöntemi ile baglanildi.
Proje tanitiminin ardindan Atiker Akademi yetkilileri KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makaminda ziyaret ettiler. Ziyarette Rektör Gökmen, KMÜ olarak yenilikçi proje ve yazilimlara her zaman kapilarinin açik oldugunu dile getirirken Atiker Yazilim Genel Müdürü Özhan Sezgin de gelecegin teminati gençlerin egitimi noktasinda Akademi olarak üzerlerine düsen ne varsa gerçeklestirmekten memnuniyet duyacaklarini ifade etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284