Atletizm Kros 1.Kademe Grup Müsabakasi Yapildi

Türkiye Atletizm Federasyonunun 2012 yili faaliyet programinda yer alan 1.Kademe Kros Grup Müsabakalari organizasyonu basarili bir sekilde organize edildi.

 Atletizm Kros 1.Kademe Grup Müsabakasi Yapildi

Ilimiz Baris Manço Parki Kros Parkurunda 04 Nisan 2012 tarihinde yapilan Kros Grup müsabakalarina Nigde, Aksaray, Nevsehir, Osmaniye, Adana, Mersin, Karaman, Konya illerinden 130 civarinda sporcu katildi. Müsabakalar küçük kiz-erkek, yildiz kiz-erkek kategorilerinde yapildi. Karaman Valimiz Sayin Süleyman Kahraman’in da müsabakalarin ödül törenine gelerek sporun ve sporcunun her zaman yaninda oldugunu göstermesi ilimize gelen antrenör, yönetici ve sporculari çok mutlu etti. Gösterilen ilgi ve alakadan çok memnun olduklarini belirten kafile yöneticileri ve antrenörler Türkiye Finallerinin de Karaman’a verilmesi için Atletizm Federasyonundan istekte bulunacaklarini dile getirdiler.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ve takimlara madalya kupalari Vali Süleyman Kahraman, Il Emniyet Müdürümüz Lütfi Sönmez, Il Milli Egitim Müdürümüz Sayin Bekir Aksoy ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürümüz Kasim Aydogdu tarafindan verildi. Müsabakalar da Ilimiz adina müsabakalara katilan Recep Akdag küçük erkeler kategorisinde 3. olarak bronz madalya kazandi. Takim siralamasinda Karaman Küçük Erkek kategorisinde de üçüncülük elde etti. Il Müdürümüz Kasim Aydogdu ‘Bu tür grup müsabakalarinda ilimiz adina madalya kazanan sporcumuz Recep Akdag’i kutluyorum. Gelen kafilelere hizmet noktasinda en ince teferruatina kadar hizmette bulunduk ve misafirperverligimizi gösterdik. Bu baglamda bizleri destekleyen ve yanimizda her zaman destek olan öncelikle Valimiz Süleyman Kahraman, Il Emniyet Müdürümüz Lütfi Sönmez ve Il Milli Egitim Müdürümüz Bekir Aksoy ve emegi geçen tüm personelime çok tesekkür ederim. Bu tür grup organizasyonlarinin sayisini zaman içinde arttirarak Karaman’imizi Türkiye’ye layik oldugu sekilde tanitacagimizdan kimsenin süphesi olmasin’’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284