ATO Baskani Bezci: “2023 Ekonomisi Bugünün Gençlerinin Eseri Olacak”

Ankara Ticaret Odasi (ATO) Yönetim Kurulu Baskani Salih Bezci, AK Parti hükümetinin 2023 yili için hedefledigi 500 milyar dolarlik ihracat için genç girisimciligin desteklenmesi gerektigini söyledi. Bezci, “2023 ekonomisi, bugün genç girisimci adi altinda mütesebbisligi ögrenen gençlerin eseri olacak” dedi.

ATO Baskani Bezci: “2023 Ekonomisi Bugünün Gençlerinin Eseri Olacak”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Ankara Genç Girisimciler Kurulu Baskan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Aksaray, Çankiri, Eskisehir, Kayseri, Karaman, Kirikkale, Kirsehir, Konya, Nevsehir, Nigde, Sivas ve Yozgat Genç Girisimciler Kurulu baskanlariyla birlikte ATO Baskani Salih Bezci’yi makaminda ziyaret etti. Ankara Genç Girisimciler Kurulu Icra Komitesi Baskani Göksel Ayrancigil, Iç Anadolu’da bulunan odalarin genç girisimciler kurullari olarak illerin ekonomik gelisiminin genç girisimciler eliyle saglanmasina yönelik proje çalismalarini sürdürdüklerini kaydederek, bölgenin turizm potansiyeli ele alinarak bir Iç Anadolu Turizm Havzasi olusturulmasini önerdi. ATO’nun Ankara’nin tanitimina yönelik olarak projesini hazirladigi “e-ankara” web sitesinin ‘Iç Anadolu Turizm Havzasi’nin tanitimi amaciyla kullanilabilecegini kaydeden Ayrancigil, “Ankara’ya yillik gelen turist sayisi 500 bin civarindadir. Bu rakami on yil sonunda 5 milyona yükseltmeyi hedefliyor ve bu hedefe yönelik projeler üretiyoruz” dedi.
ATO Baskani Bezci ise, girisimcilik kültürünün mutlaka yayginlastirilmasi gerektigini belirterek, “2023 ekonomisi, bugün genç girisimci adi altinda mütesebbisligi ögrenen gençlerin eseri olacak” dedi. Bugünün girisimcilerinin yarinin yatirimcilari ve üreticileri olacagina dikkat çeken Bezci, genç girisimcilerin Iç Anadolu Turizm Havzasi önerisine destek vereceklerini söyledi.
Kabulün ardindan genç girisimciler adina Baskan Göksel Ayrancigil, ATO Baskani Bezci’ye adinin kaligrafi sanatiyla yazildigi bir plaket takdim etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284