Aydin: “Taleplerimiz Ayni Zamanda Ülkemizin Gelecegi Içindir”

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler ve Yeminli Mali Müsavirler Odalari Birligi kurulusunun 23. yili nedeniyle ilimiz Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavirler Odasi Sekreteri Umut Aydin oda toplanti salonunda bir basin açiklamasi yapti.

 Aydin: “Taleplerimiz Ayni Zamanda Ülkemizin Gelecegi Içindir”

Aydin, Türkiye genelinde çalisma arkadaslarim ve aileleriyle birlikte muhasebe meslek camiasinin 500 bini bulan onurlu çalisanlari birligimizin 23. yildönümü olan bugün vicdan muhasebesi talebinde bulunuyor. Bugün yapilanlarin, yapilmayanlarin gözden geçirilmesi, dogru veya yanlislarin ortaya konulmasi günüdür. Bizler akademik bir meslegin mensuplari olarak yillardir kurum ve kuruluslarin gerçek ve tüzel kisilerin devletle kurdugu vergi-finans iliskilerinde sistemin basrolünde olduk. Bugün meslegimize sahip çikma günüdür. Bizler meslek mensuplari olarak böylesine agir sorunlarla bogusurken gördük ki, bugün demokratik meslek örgütü olmamizin dahi önü kesilmek istenmektedir. Oysa bizler dün oldugu gibi bugünde siyasete, mesleki ve meslektasin sorunlarinin ülkemizin sorunlarinin bir parçasi oldugu görüsüyle baktik ve bu konuda asla taviz vermedik” dedi.

Yapilan basin açiklamasinin ardindan düzenlenen kokteylde Serbest muhasebeci ve Mali Müsavir olmaya hak kazanan Mustafa Zenginova’ya ruhsati Oda Sekreteri Umut Aydin tarafindan verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284