Ayranci Ilçemize Yeni Kaymakam

Iç Isleri Bakani Idris Naim Sahin’in katilimiyla gerçeklestirilen “96. Dönem Kaymakamlik Kursu Kapanis Töreni ve Kura Çekimi” geçtigimiz gün Türkiye Odalar Borsalar Birligi Konferans Salonu’nda yapildi.

Ayranci Ilçemize Yeni Kaymakam
29 Agustos 2011 tarihinde yayinlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Baykan Kaymakamligina atanan Kaymakam Ali Karakaya sonrasinda Kâzimkarabekir Kaymakami Kaymakam Kamil Güzel’in vekâlet ettigi Ayranci Ilçesi’ne Erkan Isa Erat’in atamasi yapildi.
Içisleri Bakanliginin kaymakam adaylarinin seçilmesi ve yetistirilmesinde son derece titiz davrandigini söyleyen Içisleri Bakani Idris Naim Sahin konusmasinin devaminda “Sunu asla aklinizdan çikartmayin; Türk kamu yönetiminde merkez ve tasranin en iyi yetistirilmis kamu yöneticileri sizlersiniz. Sizler, bundan sonra görev yapacaginiz ilçelerinizde hükümeti temsil sifat ve yetkisine sahip genel idarenin basi ve sorumlu amiri, emniyet ve asayisin, kamu düzeninin saglayicisi, kamu hizmetlerinin koordinatörü, ekonomik ve sosyal kalkinmanin öncüsü olacak ve bu vizyonla ilçelerinizde görev yapacaksiniz. Bu önemli yetki ve görevlerle sizler kamu hizmetlerinin etkin ve verimli bir sekilde sunumunda kamu yönetiminin tasradaki öncü ve örnek gücü olacaksiniz. Vatandaslarin beklentilerini en üst seviyede karsilama gayreti içinde olunuz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettigi gibi; millete efendilik degil, hizmetkârlik yapiniz. Hizmetin daima öncülügünü ve uygulayiciligini kendinize siar edininiz. Sizlere verilen bu firsati iyi degerlendiriniz. Hizmetlerinizle, görev yaptiginiz yerlerde milletin gönlünde kendinize yer edinin.”ifadelerine yer verdi.
“96. Dönem Kaymakamlik Kursu Kapanis Töreni ve Kura Çekimi” konusmalardan sonra, kursu dereceyle tamamlayan kaymakamlara hediyelerin verilmesi ve kursu basariyla tamamlayan ikisi kadin 64 kaymakamin kurayla görev yapacaklari ilçeleri seçmesi ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284