Ayranci’da Binalar Mavi Beyaza Boyaniyor

Ayranci Belediye Baskani Yüksel Büyükkarci, aldiklari kararla birlikte ilçe merkezinde bulunan binalari mavi beyaza boyadiklarini söyledi.

Ayranci’da Binalar Mavi Beyaza Boyaniyor

Ayranci Belediye Baskani Yüksel Büyükkarci, “Biz göreve basladigimizda hizmete Ayrancinin temel ihtiyaçlarindan basladik. Bunlardan biri de ilçe merkezinde ana caddenin çevre düzenlemesi idi. Vatandaslarimizdan özellikle Ayranci disinda olan hemserilerimizden bize ” Yillardir gelip gidiyoruz ve Ayranci bir türlü degismedi ” sikâyetleri geliyordu. Ilçe merkezindeki eskimis, köhne binalarin yikim karariyla birlikte gazino binasini da yiktik. Ana caddede bulunan bütün binalari ise mavi beyaza boyama karari aldik” dedi.
Binalarin neden mavi beyaza boyaniyor sorusuna Ayranci Belediye Baskani Yüksel Büyükkarci’nin yaniti ise söyle oldu ;” Mavi bir Türk rengidir. Tabi bunun yaninda Ayranci sporumuzun rengi de mavi beyaz. Ayranciyla özdeslesmis olmasi münasebetiyle böyle bir karar aldik. Ana caddedeki binalarin %70 ‘i kadarini mavi beyaza boyadik ve Agustos’un sonuna kadar tamami mavi beyaza boyanmis olacak “dedi.
Ayranci’da binalarin mavi beyaza boyaniyor olmasi ilçe halki tarafindan da takdirle karsilaniyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284