Ayrancı’da Ödüller Çift Dikiş!

Ayrancı Belediyesi anket sonucu belirlenen, belediyeler arasında yapılan proje yarışlarında bu yıl ikinci kez dereceye girdi.

Ayrancı’da Ödüller Çift Dikiş!

Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi tarafından Haziran 2017’de üçüncüsü düzenlenen "Etkin Belediye Proje Yarışması"nda ikinci olan Ayrancı Belediyesi, geçtiğimiz günlerde sonuçlanan farklı bir yarışmada da birinci oldu. Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Yılın Yerel Yöneticileri, yapılan anketlerle belirlendi. Anket kapsamında aldığı oylarla ‘Çevre Sağlığı’ kategorisinde ‘Güneşli Lambalar Projesi’ ile Belediye başkanı Yüksel Büyükkarcı, yılın yerel yöneticisi seçildi.

Ödülün gurur verici olduğunu belirten Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, “Artık her projemiz, her yaptığımız çalışma birden fazla kez ödül ve derece kazanıyor” dedi.

Ayrancı halkının bu gururu hak ettiğini söyleyen Büyükkarcı, “İlçemizde yapmayı düşündüğümüz her çalışmayı mutlaka muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla istişare ediyoruz. Dolayısı ile onların istemediği bir uygulamayı bu bir hizmettir diyerek dayatmıyoruz. Her çalışma, onların düşünce aşamasından yapım aşamasına ve iş bitişine kadar bizzat takip ettikleri bir süreçte sonuçlanıyor. İş bitimi sonrası hemşerilerimizin gösterdiği refleks birinci not alışımız olsa da, karneyi bütün Ayrancılıları kapsayan bu tip anketlerde alıyoruz.

Kimsenin ne yönde oy verdiğini başka birinin bilmesine imkân olmayan bu anketlerde, halkımızın gönlündeki yerimizi ve çalışmalarımızın beğenilip beğenilmediğini öğreniyoruz. Neredeyse her çalışmamızla ödül aldığımız Ayrancı’da, bu ve bundan sonra gelmesi muhtemel ödüller çift dikiş olacak. Vesile ile en başta oyları sonucu bize en güzel notu veren hemşerilerime, ilçemiz dışındaki Ayrancılılara ve Karaman’daki sevenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu ödül Ayrancı’ya, Karaman’a ve bilcümle hemşerilerimize armağan olsun’’ şeklinde konuştu.

Başkan Büyükkarcı, birincilik ödülünü 23 Aralık Cumartesi günü Kayseri’nin Erciyes Tekir Yaylası’nda düzenlenecek olan törende alacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284