Badminton Türkiye Sampiyonasi Karaman`da

6 ülkeden sporcularin katilacagi ve sponsorlugunu Karaman Belediyesi`nin yaptigi 19 Yas Balkan Badminton Sampiyonasi, 20-22 Subat tarihleri arasinda Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde Yunus Emre Kapali Spor Salonu`nda gerçeklestirilecek.

 Badminton Türkiye Sampiyonasi Karaman`da

Konu ile ilgili bir açiklama yapan Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan sunlari kaydetti: "Karaman, 20-22 Subat tarihleri arasinda çok önemli bir organizasyona ev sahipligi yapacak. Karaman Belediyesi olarak sponsorlugunu üstlendigimiz 19 yas Badminton Balkan Sampiyonasi'na; Türkiye, Bulgaristan, Romanya, Yunanistan, Sirbistan ve Makedonya olmak üzere toplam 6 balkan ülkesinden 100'e yakin sporcu Karaman'a gelecek."

Baskan Çaliskan; "Karaman Büyük Organizasyonlar Yapabilen Bir Kent Haline Geldi"
19 Yas Badminton Balkan Sampiyonasi'nin son derece önemli bir spor organizasyonu oldugunu ifade eden Baskan Çaliskan: "Karaman artik ulusal ve uluslararasi organizasyonlara ev sahipligi yapabilecek önemli kentlerden birisi haline gelmistir. Bu sampiyona önemli bir spor organizasyonu olmasinin yani sira, Karamanimizin tanitimi açisindan da büyük önem arz ediyor. Sampiyonaya katilacak olan bütün sporculara basarilar diliyorum. Ayrica bu büyük spor organizasyonunun Karaman'da yapilmasini saglayan basta Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakanimiz Lütfi Elvan Bey'e, Gençlik ve Spor Bakanimiz Akif Çagatay Kiliç'a, Badminton Federasyonu Baskani Murat Özmekik'e ve emegi geçen herkese yürekten tesekkür ediyorum" dedi.
Karaman Belediyesi 19 Yas Balkan Badminton Sampiyonasi dâhilinde, Karaman Belediyesi tarafindan 1500 ögrenciye ve 50 okula Badminton raketi ve topu dagitilacak. Karaman'da 19 Yas Balkan Badminton Sampiyonasi'ndan bir hafta önce Badminton Federasyonu milli takim antrenörleri tarafindan okullarda badmintonu tanitici çalismalar yapacak ve Karaman'da yaklasik 5 bin ögrenci badmintonla tanisacak ve Badminton oynayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284