Bakan Arslan Karaman Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Karaman Sertavul Tüneli ve Medreselik Viyadüğü Temel Atma Töreni’ne katılmak için ilimize gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Karaman Belediyesi'ni ziyaret etti.

Bakan Arslan Karaman Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Karaman’a geldi. İlk olarak AK Parti Karaman İl Başkanlığı’nın Siyaset Akademisi Açılış Dersine katılan Bakan Arslan, daha sonra valilik ziyaretinin ardından Karaman Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Ahmet Arslan’a, ziyaretinde; Karaman Valisi Fahri Meral, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk ve Recep Şeker, Karaman AK Parti İl Başkanı Mehmet Er ve partililer eşlik etti.

Ziyarette, Ulaştırma Bakanlığı’nca yapılan yatırımlar ve bu çalışmaların hızlandırılması konusunda istekte bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan konuşmasında: “Sayın Bakanımızı Türk Dilinin Başkenti Karaman’da ağırlamaktan onur duyuyoruz. Bir şehre veya kasabaya devlet büyüğümüz gelmişse o yere bereket gelir der büyüklerimiz. Sayın Cumhurbaşkanımız 2002’de gelerek ülkemize bereket getirdi. Sayın Bakanımız da bugün şehrimize bereket getirdi. Sayın Bakanımıza şehrimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah yolunuzu ve yolumuzu açık etsin. Biz de şehir olarak Sayın Cumhurbaşkanımız ve sizlerin yanında başı dik ve alnı ak bir şekilde mücadelemizi yerine getireceğiz” dedi.

Başkanlık makamında şeref defterini imzalayan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ise, Karaman’a yapılan yatırımları yakından takip ettiklerini belirterek: “Bizim hizmet kervanındaki mücadelemiz eğer yerel yönetimler ayak uydururlarsa anlamlı hale geliyor. Karaman’da, yıllardır hükümetimizin başarılı çalışmalarına çok güzel bir şekilde ayak uyduruyor. Başkanımı bu anlamda tebrik ediyorum. Burada çok güzel bir ahenk var. Birlik ve beraberlik içerisinde yaptığınız çalışmalar çok önemli. Bizler de milletvekillerimizle birlikte sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Biraz önce belirtiğiniz konular kolay konular. Çünkü AK Parti’nin artık hayalleri ve idealleri büyük. Bu hedefleri söylemde bırakmıyor, eyleme döküyor ve gerekeni yapıyoruz. Karaman’ın havayolu ile tanışması Karaman kadar bizim için de önemli. İhracatla ilgili koyduğunuz 1 milyar hedefinize 2023 yılına girmeden ulaşacağınıza inanıyor ve bunun üzerine de çıkacağınızı düşünüyorum. Karaman çok önemli bir güzergâhta bulunuyor. İşte bu yüzden Hızlı Tren ağı, Havaalanı, Serbest bölge ve Lojistik merkez projeleri nedeniyle hedefiniz daha büyük olmalı. Bunu gerçekleştirmek de elbette sadece Belediye Başkanımızın değil, Sayın Valimizin, Milletvekillerimizin, İl Başkanlığımızın ve diğer belediye başkanlarımızın da görevi. Karamanlı Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’ da Karaman için çok büyük gayretler gösteriyor. Bizler de üzerimize düşen görevi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretin sonunda Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a günün anısına hediye takdim etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284