Bakan Elvan, Ermenek Heyetini Kabul Etti

Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, Ermenek’ten gelen heyeti makaminda kabul etti.

 Bakan Elvan, Ermenek Heyetini Kabul Etti

Ermenek Kaymakami Eyyüp Güngör, Belediye Baskani Ugur Sözkesen ve ilçede bulunan sivil toplum, siyasi parti ilçe baskanlari, Il Genel meclisi üyeleri ve yerel gazete sahiplerinden olusan 16 kisilik heyet ilçenin içinde bulundugu ekonomik sikintilara çözüm bulmak, yeni istihdam alanlarinin yaratilmasi için yeni yatirim ve is alanlarinin nasil olusturulmasi gerektigi konusunda yapilan toplantida alinan kararlari Bakan Elvan’la paylastilar.

Kaymakam Güngör ve Belediye Baskani Sözkesen, Bakan Elvan’a ilçenin sorunlarini aktarirken, Bakan Elvan’da, sorunlarin çözümü için gerekli girisimlerin yapilacagini ifade ederek, Ermenek için yapilacak çalismalarda birlik ve beraberlik çagrisinda bulunarak tüm sivil toplum kuruluslarinin ve siyasi partilerin ilçeye hizmette hep birlikte hareket etmelerini istedi.
Toplanti sonunda Ermenek heyeti Bakan Elvan’a ilçeye yaptigi ve yapilmakta olan hizmetlerden dolayi tesekkür ettiler.
Ulastirma Bakanligi müstesari Talat Aydin’la da görüsen heyet ilçede bulunan nakliyeci ve soför esnafinin SRC Kurslari, araç muayene istasyonunun seyyar halden sabit hale dönüstürülmesi, büyük araçlarin muayenelerinin ilçede de yapilmasi ve Ermenek Baraj Gölüne yapilacak olan tekne hakkindaki sikintilarini ve beklentilerini aktararak bu konularda destek talebinde bulundular. (Haber Merkezi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284