Bakan Elvan: “Gönlümüz, Aklimiz, Ruhumuz Daima Karaman’da Olacaktir”

Ak Parti 25. Dönem Milletvekili Seçimi Aday Tanitim Töreni için Karaman’a gelen eski Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, Milletvekili Mevlüt Akgün ve Ak Parti Karaman Milletvekili adaylari Recep Konuk ve Recep Seker ile birlikte Karaman Belediyesi’ni ziyaret etti.

 Bakan Elvan: “Gönlümüz, Aklimiz, Ruhumuz Daima Karaman’da Olacaktir”

Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan ve beraberindeki heyet Belediyeye bir ziyaret gerçeklestirdi. Belediye meclis salonunda ilçe ve belde belediye baskanlarinin katildigi bir toplanti gerçeklestirildi. Karaman’in büyümesi ve gelismesi adina atilan adimlarin gerçeklestirilen ve planlanan yatirimlarin degerlendirildigi toplantida konusan Bakan Lütfi Elvan: “Bildiginiz üzere Antalya’dan adayligim kesinlesti. Sunu bilmenizi isterim ki, bir Karamanli olarak ülkenin hatta Dünyanin neresinde olursak olalim bu sehir için hizmet etmeye devam edecegiz. Gönlümüz, aklimiz, ruhumuz daima Karaman’da olacaktir” dedi.

Toplantida konusan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan: “Sayin Bakanimiza bugüne kadar sehrimize yapmis oldugu hizmetlerden dolayi sahsim ve Karamanli hemsehrilerim adina tesekkür ediyorum. Kendisin de ifade ettigi gibi o her zaman Karaman’da olacak, Karamanli da her zaman onun yaninda olacaktir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284