Bakan Eroğlu’nun Verdiği Tarih 16 Aralık’ta Geçti. Tatlı su ne oldu?

3 Kasım’da ilimizi Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’la birlikte ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Valilikte düzenlediği basın toplantısında DSİ Bölge Müdürüne Karaman şehir şebekesine İbrala Barajından verilecek olan tatlı suyun 16 Aralık’ta saat 16.59’da musluklardan akacak şekilde hazır hale getirilmesi talimatını vermişti.

Bakan Eroğlu’nun Verdiği Tarih 16 Aralık’ta Geçti. Tatlı su ne oldu?

Bu talimatın ardından vatandaş, musluklardan akacak olan tatlı su için 16 Aralık tarihini ve verilen saati beklemeye başlamıştı. Bakanın verdiği tarih olan 16 Aralık geçti gitti. Ancak ne yazık ki tatlı su halen şehir şebekesine verilemedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı toplu açılış töreninde İbrala Barajından şehir şebekesine tatlı su bağlantısının da açılış müjdesini bekleyen Karamanlılar hayal kırıklığına uğradı.

Suyun verilip verilmediğinin teyidini DSİ Bölge Müdüründen istediği tarih ve saatte alacağını söyleyen Bakan Eroğlu, suyun şebekeye verilmediğini duyunca nasıl bir yol izleyecek Karaman halkı kadar bizde merakla bekliyoruz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hemşeri
Hemşeri - 6 yıl Önce

Karaman halkı daha çok izler verilen sözlerin hep havada kaldığını... Nasıl olsa oy deposuyuz, sözler tutulsun tutulmasın oyları garanti değil mi!?

SIRADAKİ HABER

banner284