Balkusan'a Ziyaret Ve Tepebaşında Bir Hayat

İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener Terlemez ve İşletme Müdürü Hüseyin Alparslan, ilimiz Ermenek ilçesi'ne bağlı Balkusan köyünü ziyaret ettiler.

Balkusan'a Ziyaret Ve Tepebaşında Bir Hayat

Köy meydanında Muhtar Zekai Balcı ve vatandaşlar ile bir araya gelerek köyün sorunları ile ilgili karşılıklı istişarelerde bulunan Kapar ve Terlemez, ziyaretin ardından köye 7 km. uzaklıktaki Kolonkaya tepesinde yaşayan Mustafa Kolonkaya'yı ziyaret etti.

Ziyaretleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Kapar ve Terlemez, “Ailesi ile birlikte köye 7 kilometre uzaklıkta bulunan bir tepede yaşayan Mustafa Kolonkaya'nın okula giden iki çocuğu her gün öğrenci servisi ile Ermenek’e gidiyor. Bu öğrenciler ve ailesinin köye ulaşım için kullandıkları bu yol, İl Özel İdaresi ekipleri tarafından yapıldı ve düzenli olarak bakım onarımı ile kışın yol açma çalışmaları da yine İl Özel İdaresi tarafından yapılmakta.

Burada Mahalli İdarelerin Devletimizin elini en ücra yerdeki vatandaşımıza ulaşmak için uzattığına bir kez daha şahit olduk. Çocuklarımız eğitim haklarından mahrum kalmadığı gibi ailemiz de bir tepebaşındaki hayatlarını, Devletimizin imkânlarını vatandaşımızın ihtiyaçları için kullanan İl Özel İdaresi sayesinde sorunsuz sürdürüyor. Allah Devletimize zeval vermesin. Bizler Mahalli İdareciler olarak Devletimizin verdiği bu görevi vatandaşımız için kullanmaya ve sorunları gidermek için çalışmaya her daim devam edeceğiz” dediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Mustafa Kolonkaya ise, “Bizi köyümüze 7 kilometrelik bir uzaklıkta bulup ziyaret eden Meclis Başkanımız Âdem Kapar'a, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Ali Yener Terlemez'e ve daire müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Sorunlarımızın tek tek giderilmesinde emeği geçen herkesten Allah Razı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2018, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284