Baro’dan Tüketici Hukuku Konulu Seminer

Karaman Barosu tarafindan bir otelde `Tüketici Hukuku ve 4077 Sayili Yasanin Uygulanmasi` konulu seminer düzenlendi.

Baro’dan Tüketici Hukuku Konulu Seminer

Seminer sorumlusu olarak Türkiye Barolar Birligi Denetleme Kurulu üyesi ayni zamanda egitim merkezi yürütme kurulu üyesi Av. Cumhur Arikan, Egitmen olarak Ankara 7.Tüketici Mahkemesi Hakimi Ilhan Kara ve Ankara Barosu’ndan Av. Serdar Arikan katildi.
Seminere Karaman Barosu Baskani Av. Oktay Yilmaz, Baro yöneticileri ve çok sayida avukat katildi. Seminer Baro Baskani Av. Oktay Yilmaz’in açilis konusmasiyla basladi. Av. Yilmaz konusmasinda seminerin önemine deginerek, “Karaman Barosuna kayitli tüm avukatlarimizin degisen her yasa hakkinda en süratli sekilde egitim almalarina önem veriyoruz. Bu baglamda egitim seminerleri devam edecektir” dedi.
Türkiye Barolar Birligi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Cumhur Arikan, Karaman Barosu'nun bu etkinligi düzenlemesinin meslektaslara büyük katkilar sundugunu belirterek semineri açti. Düzenlenen seminerin ilk oturumunda Ankara 7. Tüketici Mahkemesi Hakimi Ilhan Kara Tüketici Hukuku'na iliskin bilgiler iletti. Av. Serdar Arikan’in örnekleme yaparak anlatim yaptigi seminer, 10:00 baslayip saat 15:00’da tamamlandi.
Sunumlarin bitmesiyle birlikte soru cevap bölümünde karilikli bilgi alisverisinde bulunulan seminer sonunda egitimcilere Karaman Barosu tarafindan plaket verildi. Toplu halde çekilen hatira fotografinin ardindan program sona erdi. (Haber Merkezi)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284