Başarılı Sporcudan Vali Meral’e Ziyaret

Vali Fahri Meral, Trabzon’da düzenlenen Yıldızlar Dağ Krosu Dünya Şampiyonası millî takım elemelerinde mücadele eden ve 2. olarak gümüş madalya kazanan Karaman Önder Spor Kulübü sporcusu Mehmet Fidan’ı makamında kabul etti.

Başarılı Sporcudan Vali Meral’e Ziyaret

Ziyarete  İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Karaman İmam Hatipliler Derneği (ÖNDER) başkanı Mehmet Sarı ve ÖNDER Spor birim başkanı Fatih Doğruay ile sporcu antrenörü Abdulselam Karharman da hazır bulundu.

Karaman Önder Derneği Başkanı Mehmet Sarı ziyarette, Trabzon‘da düzenlenen milli takım elemeleri ve 24 Haziran’da İtalya’da düzenlenecek Dünya Dağ Kros şampiyonası hakkında Vali Meral’e bilgiler verdi.

Trabzon ili Köprübaşı ilçesinde gerçekleştirilen Dağ krosu şampiyonası milli takım elemelerinde yıldızlar kategorisinde ikinci olarak İtalya’da düzenlenecek dünya şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkı kazanan başarılı sporcu Mehmet Fidan’ı elde ettiği bu başarıdan dolayı tebrik eden Vali Meral, milli sporcunun 24 Haziran tarihinde İtalya’da düzenlenecek olan şampiyonada da ilimizi ve ülkemizi en güzel şekilde temsil edeceğine olan inancını belirterek milli sporcuya başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284