Başarılı Sporculardan Vali Meral’e Ziyaret

Vali Fahri Meral, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonun birlikte düzenlediği Amatör Spor Kulüpleri Haftası nedeniyle Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Hayati Kısacık ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Başarılı Sporculardan Vali Meral’e Ziyaret

09 Ekim 2017 Pazartesi günü Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete; Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Karaman İl Temsilcisi Celalettin Özcan, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Veysel Göktekin ve milli tekvandocular Hilal Şimşek ve Berna Akbulut katıldı.

Ziyarette; İl Müdürü Kısacık ve ASKF İl Temsilcisi Özcan’dan düzenlenen etkinlikler hakkında bilgiler alan Vali Meral, Amatör Spor Kulüpleri Haftası nedeniyle İl Müdürü Kısacık ve beraberindeki heyeti tebrik ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade etti.

2014 yılı içerisinde Türkiye Şampiyonluğu ve dünya üçüncülüğünün yanı sıra 2017 yılı içerisinde düzenlenen şampiyonada Kulüpler Avrupa ikinciliği bulunan Hilal Şimşek ile aynı şampiyona da kategorisinde Kulüpler Avrupa Şampiyonluğu bulunan Berna Akbulut’un da yer aldığı ziyarette, sporcularla bir süre sohbet eden Vali Meral,  katıldıkları şampiyonalarda elde ettikleri başarılı sonuçlar nedeniyle milli tekvandocuları tebrik etti.

Vali Meral “Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda elde ettikleri derecelerle ülkemizi en iyi şekilde temsil eden ve uluslararası platformda bayrağımızı dalgalandıran sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl ortaklaşa planlanan ve bu yıl 09 -15 Ekim 2017 tarihleri arasında Türkiye genelinde kutlanacak farklı etkinlikler ile her yaştan insanın spor yapması için düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturması amaçlanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284