Başarılı Tekvandoculardan Vali Meral’e Ziyaret

Vali Fahri Meral, İl Özel İdaresi Spor Kulübü Tekvando Takımı, Yönetici ve Antrenörlerini Makamında Kabul Etti.

Başarılı Tekvandoculardan Vali Meral’e Ziyaret

27 Kasım 2017 Pazartesi günü Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete, İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Zekeriya Arslan, yöneticiler Mehmet Bayır, Ercan Uzel, takım antrenörü İbrahim Kafalı ve milli tekvandocular katıldı.

Takım antrenörü İbrahim Kafalı, takım sporcularının bugüne kadar katıldıkları ulusal ve uluslararası düzeydeki şampiyonalar ve organizasyonlar hakkında Vali Meral’e bilgiler verdi.

İl Özel İdaresi spor kulübü olarak Judo, satranç ve tekwando başta olmak üzere, farklı dallarda 90 sporcuyla sportif faaliyetlerini sürdürdüklerini söyleyen Başkan Arslan, milli takımlarda bulunan 5 sporcunun ulusal ve uluslararası şampiyonalarda ilimizi başarıyla temsil ettiğini ifade etti. İl Özel İdaresi Spor Kulübü olarak hedeflerinin daha üst noktalar olduğunu dile getiren başkan Arslan, belirlenen hedefler doğrultusunda çalışmalarını yürüttüklerini belirtti.

İl Özel İdaresi tekvando takımını kabulde konuşan Vali Meral, farklı organizasyonlarda elde ettikleri başarılı sonuçlardan dolayı il özel idaresi spor kulübü yöneticilerini ve sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Sporcuların bundan sonra düzenlenecek turnuvalarda da aynı başarıyı göstereceklerine olan inancını belirten Vali Meral, bu tür organizasyonlarda elde edilen başarıların ilimizin tanıtımına önemli katkılar sağlayacağını düşündüğünü ifade ederek, yöneticilere ve sporculara bundan sonraki şampiyonalarda ve organizasyonlarda başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284