Basbakan Davutoglu`ndan Mahsur Isçinin Bebegine Ziyaret

Basbakan Ahmet Davutoglu, Karaman’in Ermenek ilçesi Güneyyurt beldesinde su baskini sonucu madende mahsur kaldiktan sonra baba olan Hüseyin Gültekin’in esini ve bebegini Ermenek Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti.

Basbakan Davutoglu`ndan Mahsur Isçinin Bebegine Ziyaret

Basbakan Ahmet Davutoglu, esi Sare Davutoglu ve Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan ile birlikte madende mahsur kalan isçi Hüseyin Gültekin'in yeni dogum yapan esi Ayse Gültekin'i ve bebegini Ermenek Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti. Davutoglu, ayni zamanda madende mahsur kalan bir isçinin diyaliz bölümünde yatan babasi ile Istanbul’dan yardima gelirken yolda kaza yapan Istanbul Büyüksehir Belediyesi’nin ahtapot aracinda bulunan yaralilari da ziyaret etti.
Ziyaret sonrasinda açiklama yapan Basbakan Ahmet Davutoglu, “Bebegi ziyaret ettik. Ayni zamanda madende bulunan bir isçimizin diyaliz bölümünde bulunan babasini ve Istanbul’dan yardima gelen yarali arkadaslarimizi da ziyaret ettik. Durumlari iyi hamdolsun. Bebek de dünya tatlisi bir bebek” dedi.
Bebegin isminin konulup konulmamasi hakkindaki soruya Basbakan Davutoglu, “Ismi henüz konulmamis, konulacak. Anne de gayet sihhatli. Allah hayirli bir haber almayi da nasip etsin” diye cevap verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284