Basbakan Erdogan’dan Lütfi Elvan’a Tesekkür

2014 Yili Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi.

Basbakan Erdogan’dan Lütfi Elvan’a Tesekkür

22 Ekim’de Maliye Bakanliginca Bütçe ve Kesin Hesap Kanun Tasarilarinin Komisyona sunusu ile baslayan 2014 yili bütçesinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki görüsmeleri tamamlandi. Baskanligini ilimiz Milletvekili hemserimiz Lütfi Elvan’in yaptigi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, günde iki Bakanligin bütçesinin görüsüldügü ve iki yüzden fazla bürokratin katilimi ile günde ortalama 15 saat süren çalismalar bir ay sürdü. 2014 yili bütçe görüsmeleri 22 Kasim 2014 Cuma günü Maliye Bakanligi’nin bütçesinin de görüsülmesi ile sona erdi.
Hemsehrimiz Lütfi Elvan’in basarili yönetimi ile sorunsuz bir sekilde sona eren görüsmeler sonucunda 2014 yili bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi. 2014 yili bütçe görüsmelerinin basarili bir sekilde tamamlanmasi ile üzerine Basbakan Recep Tayyip Erdogan, Komisyon Baskani Lütfi Elvan ve komisyon üyelerine 26 Kasim Sali günkü AK Parti Grup toplantisinda tesekkür etti.
10-20 Aralik 2013 tarihleri arasinda TBMM Genel Kurulunda görüsülecek olan 2014 yili bütçesi Resmi Gazete’de yayimlandiktan sonra yürürlüge girecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284