Basin Ilan Kurumu Konya Subesi Yeni Yerinde

Yaklasik yirmi yildir Yapici Is Merkezinde hizmet veren Basin Ilan Kurumu (BIK) Konya Sube Müdürlügü, Mimar Muzaffer Caddesi üzerinde bulunan Onur Ishani`nin üçüncü katina tasindi.

Basin Ilan Kurumu Konya Subesi Yeni Yerinde

195 sayili kanun geregi resmi kurum ve kuruluslarin her türlü ilan ve reklamlarini yayinlatilmasina aracilik eden BIK degisime, Konya Sube Müdürlügü de katildi. Yaklasik 20 yildir, Yapici Is Merkezi dördüncü katta hizmet veren BIK Konya Sube Müdürlügü, 2 Mart 2015 Pazartesi gününden itibaren halk arasinda “Dershaneler Sokagi” olarak da bilinen Sahibiata Mahallesi Mimar Muzaffer Caddesi Onur Ishani 3. katta hizmet veremeye basladi.
Konya Sube Müdürlügünün 1961 yilindan bu yana hizmet sundugunu kaydeden BIK Konya Sube Müdürü Özden Konur, 20 yila yakindir hizmet verdikleri Yapici Is Merkezindeki 90 metrekarelik dairenin artik yetersiz kaldigini söyledi. Subede 6 kisinin çalistigini ifade eden Özden Konur, yeni ofisin yaklasik 200 metrekare oldugunu kaydetti. BIK'in Türkiye'de en yogun çalisan subelerinden biri olduklarina vurgu yapan Özden Konur, daha önce görev alani içinde sadece Konya merkezdeki gazete ve dergilerin oldugunu ifade etti. 2014 yili Nisan ayinda Büyüksehir Belediyesi Yasasinin yürürlüge girdigi animsatan Konur, “Nisan 2014 tarihinden önce 15 gazeteye hizmet verirken, Büyüksehir Belediyesi Yasasinin yürürlüge girmesiyle ilçelerde bulunan gazetelerle birlikte gazete sayisi 49’a çikti. Gerek gazete sayisi gerekse çalisan sayisinin artmasiyla birlikte Konya Subesi olarak yeni bir ortama ihtiyaç duyuldu. Sehir merkezinde herkesin rahatlikla ulasabilecegi bir yere ofisimizi tasidik. Dünden itibaren halk arasinda ‘Dershaneler Sokagi’ olarak da bilinen Sahibiata Mahallesi Mimar Muzaffer Caddesi Onur Ishani 3. katta hizmet veremeye basladik” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284