Basın Mensuplarından Bakan Elvan’a Teşekkür Plaketi

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Karaman’a gelen Kalkınma Bakanı hemşerimiz Lütfi Elvan’a, Karamanlı basın mensupları tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Basın Mensuplarından Bakan Elvan’a Teşekkür Plaketi

Bakan Elvan’ın belediye ziyareti sırasında Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hüseyin Oğuz ve Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Küçükcicibıyık, basın kuruluşlarına desteklerinden dolayı Bakan Elvan'a teşekkür etti.

Bakan Elvan, burada yaptığı konuşmada, “Milletvekili olduğum günden bugüne kadar Karaman basınımızın hem tavsiye niteliğinde hem de zaman zaman eleştirileriyle bizlere inanılmaz bir katkısı olmuştur. Karaman Basını bizlere her zaman destek veriyor. O yüzden sizlerin çok büyük desteğini gördüm. Zaman zaman bunaldığım anlarda beni motive eden yine basın olmuştur. Karaman’da bir basın sitesinin yapılması bizim içinde basına ufak bir destektir. Diğer illeri de dolaşıyorum ama Karaman basınımızda Karaman sevdalısı olan arkadaşlarımız var. Odak noktaları hep Karaman” diye konuştu.

Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hüseyin Oğuz’da, “Sayın Bakanımızın destekleriyle Türkiye'ye örnek olabilecek bir projeyi Karaman'da yaptık. Karaman'da TOKİ Lütfi Elvan Basın Sitesi 100 adet konutu basın çalışanları arkadaşlarımıza verdik. Basın çalışanı arkadaşlarımızı ev sahibi yaptığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Küçükcicibıyık da “Tüm gazeteci arkadaşlarımız adına bakanımıza ve Belediye Başkanımıza bize evler konusunda destek olduğu için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284